Ξενοδοχείο Κυρίμαι

Δραστηριότητες

Εξερευνούμε τη Μάνη με ένα διαφορετικό τρόπο! Σε συνεργασία με το Mani Water Sports διοργανώνουμε μοναδικές δραστηριότητες όπως πεζοπορικές διαδρομές, εκδρομές με σκάφος, με sea kayaks και με ηλεκτρικά ποδήλατα. Ανακαλύπτουμε τον βυθό του τόπου μας με οργανωμένες καταδύσεις.

Mani Diving School at KYRIMAI

Mani Water Sports
Είτε είσαστε έμπειρος δύτης και επιθυμείτε μια κατάδυση σε ένα πανέμορφο τοπίο είτε δεν έχετε προηγούμενη επαφή με το σπορ και θα θέλατε να αποκτήσετε το πρώτο σας πτυχίο μαζί μας, το καταδυτικό μας κέντρο είναι η ιδανική σας επιλογή. Για όλους όσους έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας, ήρθε η ώρα για μια μαγική εμπειρία.

Discover Scuba - Diving Experience 1
Eισαγωγικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να δώσει τη βασική ιδέα της καταδυτικής εμπειρίας και των απαραίτητων δεξιοτήτων κατάδυσης ανοιχτής θαλάσσης. Ο υποβρύχιος κόσμος της Μάνης με τα κρυστάλλινα νερά και το βραχώδες ανάγλυφο θα σας σαγηνεύσουν.
Ηλικία: 18-70
Διάρκεια: 1 ώρα θεωρητική διάλεξη - 1 ώρα πρακτική άσκησηστην ανοιχτή θάλασσα
Μέγιστος αριθμός ανά γκρουπ, 2-3 άτομα

Discover Scuba - Diving Experience 1 for kids
Αυτό το εισαγωγικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά 14-18 ετών, που θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο των καταδύσεων σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το πρόγραμμα discover scuba, πραγματοποιείται στην πισίνα του ξενοδοχείου KYRIMAI και είναι το πρώτο βήμα πριν βουτήξουμε στην ανοιχτή θάλασσα.
Ηλικία: 14-18
Διάρκεια: 1 ώρα θεωρητική διάλεξη - 1 ώρα πρακτική άσκηση στην πισίνα
Μέγιστος αριθμός ανά γκρούπ 2-3 άτομα.

Guided Scuba Tour - Diving Experience 2
Τα guided scuba tours είναι για πιστοποιημένους δύτες Open Water που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον υποβρύχιο κόσμο της χερσονήσου της Μάνης. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 2 ώρες (κατάδυση 40 λεπτά).
Μέγιστος αριθμός ατόμων 4-5 άτομα.

Xκλείστε


  • Ξενοδοχείο Κυρίμαι
  • Ξενοδοχείο Κυρίμαι
  • Ξενοδοχείο Κυρίμαι
  • Ξενοδοχείο Κυρίμαι
  • Ξενοδοχείο Κυρίμαι

Κάντε απευθείας κράτηση!